Det finns många skäl som talar för konfirmationsläger med scoutinriktning

På länken till vänster hittar ni länk till anmälan.

Konfirmationstiden är en betydelsefull tid i en ung människas liv. Sommarkonfirmation på läger, fri från skolårets plugg och stress ger möjlighet att under fyra härliga sommarveckor tillsammans med jämnåriga kamrater få lära och uppleva. Fyra veckor då du får lära vad kristen tro innebär, inte bara teoretiskt, utan också i det dagliga livet tillsammans med kamrater, präst och scoutledare.

Fyra veckor, fyllda av upplevelser och äventyr tillsammans med nya kamrater, mitt i naturen i en härlig lägermiljö.

Scout och friluftsaktiviteter ingår som en viktig del i konfirmationsundervisningen. Du kommer att få vara med om hajker, utflykter, idrott, bad, diskussioner, kvällssamlingar runt lägerelden och mycket mera. Konfirmationstiden är också en värdefull början till vidare ledarutbildning inom scouting.