Gamlingar för en dag

Efter frukosten i morse så gick vi ner till Riddarsalen för att ha pass med Maria och Jacob. Vi pratade om gamlingar och vad de gjorde på sin fritid. Sedan fick alla skriva varsitt brev till en gammal person, eller någon som betyder någonting. Vi pratade också om att vi skulle uppskatta tiden som vi har med de äldre för man vet inte när tiden kan ta slut.

Sedan såg vi en gudtjänst, fast inte i kyrkan. Utan vi satt i matsalen och kollade på en som var inspelad. Efteråt blev det kyrkkaffe med kakor. Sedan en runda bingo. Det man kunde vinna var frukost på sängen+ bäddning av sängen, 10 minuter som DJ för hela huset, romantisk middag för 4, tvättning i maskin och 15 min surf på dator.

Efter lugna timmen hade vi fem olika stationer med tävlingar som fick oss att känna hur det var med olika handikapp. T.ex. hörsel problem och att bara ha en hand. När vi var klara fick vi höra resultatet nere i riddarsalen. Hjorten vann och Björnen förlorade. Sedan fick vi se en demonstration i hur man tvättar sina kläder och hur man duschar.

Och nu är det äntligen dags för mat!

Peace out // Lisa, Timpa & Pontus

 

photo4

 

photo2 photo3

photo1

Det här inlägget postades i Okategoriserade av johansvensson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>