Gårdagen enligt några konfirmander

Hej det är Hjorten och Bävern här igen.

Igår firade vi Albin och Pontus med ett barnkalas eftersom de fyller år under konfa tiden. Några stycken fick göra en trevlig glass. Gjord utav mango/hallon som vi mixade med vanilj yoghurt. Det firades med korv med potatismos och barnkalas lekar som dansstop och hela havet stormar. Det avslutades med fiskedamm.

Idag på morgonen så träffar vi en från regnbågsscouterna, han hette Nicklas och berättade lite om hur vi ser på normer och gjorde lite värderingsövningar. Sen fick vi en trevlig och nyttig sallad till lunch.

På pass två hade vi tävling under antikens lagar och med passande outfits. Kvinnor hade mer makt, så töserna hade lite mer fördelar när det gällde det olika grenarna. Så när det var att man skulle kunna träffa på motståndaren med vattenpistol så hade tjejerna en större vattenpistol och killarna hade en liten pistol.

Nu ikväll ska vi cykla och bada och sedan ska tjejerna få basta ”för det är ju rättvist”!

Hej hopp / Marcus, Oliver och Theo

P1030341 P1030356 P1030361 P1030379 P1030402

Det här inlägget postades i Okategoriserade av johansvensson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>