Glad midsommar!

Konfa 2015 firade midsommar bland regn och knott. Men vi lyckades få ihop både stång, kransar och långbord. Härlig midsommar med härliga konfa-gänget.      

HEJ BLOGGEN

IMG_0805

Lära-Känna-Hajk 15-16/6

Älgarna på knotthajk Det var en vacker dag, men den slutade väldigt prickig. Vi traskade iväg från borgen utan att veta vart vi skulle, inte ens vår patrullfadder visste var vi var på kartan.     Bävrarna på hajk. Hej, Läs mer »

13/6

Idag ska vi på Hajk och det (förhoppningsvis) kommer bli jätteroligt. Det är bara andra dagen men alla har redan kommit varandra nära. Et är som en enda stor familj. Anton A har hängt upp en hängmatta i killarnas rum Läs mer »

Uppdatering av bloggen

Hej alla läs-glada! Ledsen att vår uppdatering av bloggen varit så dålig, men nu kommer lite inlägg från våra glada konfirmander!

Länk till Facebook

Hej hopp! Lägger upp en länk till vår facebook grupp, så hittar ni den lättare Här!

Första inlägg för Konfa 2015!

Hallå alla konfirmander och föräldrar! Vid mitt första inlägg på bloggen vill jag bara säga, SNART ÄR DET DAGS! Vi ledare är extremt taggade och kan knappt vänta tills vi ses på borgen.   Jag ska vara ärlig och säga Läs mer »

Tillbaka till vardagen

Hemma igen och det känns oerhört tomt, vart är alla konfirmander? Ingen gröt för 30pers som ska lagas, ingen som hittar på bus, inga som sitter och spelar kort eller hänger i någon av Göransborgs alla vrår, ingen att sjunga Läs mer »

Hårfönerna och vaxet går varmt

Konfirmanderna förbereder sig som bäst, hårföner, sminkborstar, vax med mera yr. De är lite trötta men på topp!

Sista stunden

Bildspel i kyrkan och rislyktor fick avsluta sista kvällen, å tårarna fortsatte rinna.