Konfirmandernas version 1

Hej föräldrar, då konfirmanderna är oroliga för att våra versioner av lägret inte är korrekta har vi idag låtit några av dem blogga hur de ser på saker och ting /Ledarna

Hej! Som ni alla vet så har vi varit ute och gått en ”liten” skogspromenad. Vi konfirmander och ledare har konstaterat att vi har olika definitioner av ”liten”! Då rundan var minst en mil lång, med packning. Så nu när vi har kommit hem till borgen igen är många av oss trötta. Annars har vi det bra bortsätt från alla myggbett, vädret är härligt och maten god. Imorgon bär det av på nya äventyr! Hej så länge! Victoria & Linnea Å.

Tja, tja bloggen!
Nä, men skämt å sido, vi är nu som sagt tillbaka från hajken. Hela vandringen gick ut på att vi skulle ”samla” pärlor till en frälsarkrans. Nu har vi även fått lov att pärla ihop dem och en av oss konfirmander har redan lyckats ta sönder sin. Till middag idag fick vi fisk á la brand. Precis innan vi skulle äta råkade Johan nämligen starta brandlarmet (ledarnas anm: då det osade lite från stekbordet.) och vi alla var tvungna att springa ut i gräset utan skor. Det kallar jag friluftsliv det!
Ha det bra! Emma, Karin och Josefin.

Det här inlägget postades i Okategoriserade av mariafhanerhakansson. Bokmärk permalänken.