Konfirmandernas version 2

Hej!

Idag har varit en dag då vi hållit oss inomhus mestadels av tiden. Vi började som vanligt dagen med flagghissning och därefter frukost. Sedan väntade ett programpass med Anna. På programpasset fick vi göra en hel massa saker. Först fick vi höra olika musikstycken och känna in vilken känsla de gav oss. Vi skulle sedan röra oss runt i rummet och förmedla den känslan vi fick från musiken genom olika rörelser. Man fick helt enkelt hitta på lite själv. Vi fick sedan en text som vi skulle göra en teater/musikal på. Det känns lite fel att kalla den musikal då pjäsen bara innehöll en låt. Iallafall blev det kanske inte riktigt som alla hade tänkt då vissa grupper (min) ödslade lite för mycket tid åt att leka med en fläkt. Texterna var tagna ur bibeln.

Efter programpasset följde (som vanligt) lugna timmen då vi helt enkelt softade och tog det lugnt.

Efter lugna timmen hade vi prästen Sven på besök och han ”föreläste” för oss om saker som rör kristendomen och kyrkan. Big suprise! Han läste även upp några av de frågor som vi frågat honom, bland andra den ovanliga frågan ”Varför blev du präst?”.

Sedan åt vi go’ fika med Sven, goda bullar, och inte långt därefter middag. Under middagen bestämde tjejerna sig för att piffa upp Pontus, Tim L och Jacob med lite smink. Resultatet blev som ni ser, fantastiskt och här sitter vi nu och skriver blogg.

Imorgon planerar även Hanna O och Isak att piffa upp ledar Jacobs hår. Fler bilder väntar imorgon. Nu ska vi dra på Gotti Gott Pass! Håll till godo och hade så fint där hemma!

MVH //Albin, Jacob och Hanna O

 

P1030278 P1030279

Det här inlägget postades i Okategoriserade av mariafhanerhakansson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>