Några konfirmanders syn på sjöslaget!

Kära läsare!
Idag kom vi hem ifrån den andra hajken. Detta var en cykelhajk. På andra kvällen så hade vi ett sjöslag. Det gick ut på att varje patrull skulle bygga vars en katamaran med hjälp av 2 kanoter och slanor. Sen skulle vi paddla ut till ”Besiktningen”, för att få våra båtar godkända av Kristian som var väldigt petig som vanligt. När båtarna var godkända så skulle man paddla till de olika hamnarna för att hämta ”gods” som skulle transporteras till hamnen ”Höör”. Man kunde även hitta en fet fördel någonstans på sjön. Det var Hjorten som hittade fördelen men den hjälpte inte så mycket då de bara hade 2 gods.
Varje båt hade också en svans med en flaska fastknuten. Om en patrull drog loss flaskan från en annan patrull fick de det gods de hade och den andra patrullen fick åka till ”Besiktningen” och få en ny. Man fick skvätta vatten på andra, men om man inte hade en svans så fick man inte göra någonting. Man fick inte ens skvätta vatten på de andra.
Sen åkte en ”Tull” runt (ledarna) som kunde beslagta gods genom att dra loss svansen på patrullerna. Tullen fick skvätta vatten på oss men vi fick inte göra något mot tullen.
Godset var brödbackar som vi skulle stapla så högt som möjligt efter sjöslaget var slut. Vi fick en minut på oss. Den feta fördelen var en extra meter som lades till på den nuvarande längden. Det slutade med att Räven vann även om Hjorten fick den feta fördelen. Men Hjorten ligger fortfarande först på pärl barometern som visar var patrullerna ligger i Patrulltävlingen.
XO XO
Anton och IsakDSCN0772 DSCN0774 DSCN0855 DSCN0860 DSCN0866 DSCN0868 DSCN0875 DSCN0876 DSCN0881

Det här inlägget postades i Okategoriserade av johansvensson. Bokmärk permalänken.