Packat och klart, snart lämnar bilen Helsingborg

Sitter och väntar på att min sambo ska komma hem så att vi kan packa in allt i bilen och börja köra mot Höör. Har fjärilar i magen och hjärnan går på högvarv, har jag stoppat ner solglasögonen, behöver jag verkligen ha med mig så många t-shirts, har jag hämtat alla saker från förrådet jag skulle ha med mig?   Snart börjar mitt äventyr och det ska bli fantastiskt roligt att få vara ledare för femte gången. Tänkte dela med mig av några sista minuten-packningstips:

  1. Glöm inte egen kudde, man sover faktiskt bättre då.
  2. Att packa lite saker i plastback är inte fel, det är lättare att ha ordning i garderoben.
  3. Myggnät är INTE töntigt. ni kommer behöva det och tacka era föräldrar för att de köpte ett till er.
  4. Ta med fler skor än vad ni tror ni behöver (själv har jag packat ner 9 par, det är kanske lite väl många).
  5. Be era anhöriga ta med en omgång nya lakan till besöksdagen, ni slipper kanske bädda om sängen själv och ni får mer plats i garderoben.

Jag tänkte ställa upp i tävlingen Sveriges längsta packning, vilken gren tänkte ni ställa upp i? Packa lugnt, så ses vi på söndag! /Maria Sveriges längsta packning?

Det här inlägget postades i Okategoriserade av mariafhanerhakansson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>