Tomten kommer med hjorten

Hallå, det är Hjorten här igen!

Idag blev vi alla väckta SUPER tidigt, Oliver trodde till och med att klockan var sönder men det var den inte för den visade 04:30. Vi väcktes med ett lucia tåg. Sen helt plötsligt står vi utomhus i par, två och två och beger oss en bit bort från borgen. Där möts vi av ett skådespel som handlar om påsken.

Sen blev det en första frukost och sen en ca 4 timmar sömn till. Sen hade vi en trevlig morgon samling med Sven och Marie. Vi bjuds på en påskig brunch, sen letade vi alla glatt efter våra ”påskägg”, som var muggar vi målade under gårdagen och dagen innan dess. Vi fick även lära oss om varför man konfirmerar sig med Sven och Marie.  Sen börja det regna, och vi scouter har ju alltid kläder för väder så… vi gick in istället.

Nu förbereds det för fullt inför våran Jul och Påsk middag! Vi blev indelade i 5 grupper, pimp my julgran, julgodis, julmajs ”pepparkakshus”, dans runt granen och duka julbordet, medans vi sitter i DJ båset och scratchar loss på julmusik! Hjort är gjort!

/Oliver och Marcus
photo3 (1)

Filmvisning om Jesus liv

 

photo1 (1)

Konfirmander lyssnar på prästen Sven

 

photo2 (1)

Ledarna lyssnar också!

 

photo2

Paus i lyssnandet

 

photo4

Påskbrödshus

 

photo3  photo8 photo7

Julbak

 

photo6

Pyntning

 

photo5Övar inför besöksdagen

 

photo4 (1)
Bloggarna

Det här inlägget postades i Okategoriserade av johansvensson. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>